Csabai Kandalló és Kémény

Bemutatkozás

Ingyenes felmérés az ország Keleti megyéiben: 

Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Bács-Kiskun és Pest megyében

Kérje ingyenes felmérésünket : Szeged, Szolnok, Debrecen, Kecskemét és Budapest városokban valamint a környező településeken.

A cégem Közel 15  éve csak kémény illetve kandalló építéssel foglalkozik.

A cég fennálása óta több mint 90.000 fm kéményt valamit több mint 300 kandallót építettünk.

Ha szeretné megtekinteni kiállított kandallóinkat, kéményeinket, tűztereinket és kiegészítőinket, akkor látogasson el bemutatótermünkbe.

Mindegy hogy Önhöz a klasszikus, modern, vagy rusztikus formák állnak közelebb, mert kandalló kínálatunkban bármely stílushoz talál megfelelő darabot, sőt ha egyedi elképzelései lennének, mi azokat is megvalósítjuk.

Az sem baj, ha kéménye túl kicsi, vagy esetleg nincs is, hiszen ilyen esetben is megoldható egy kandalló beépítése.

Tűztereink között a prémium, felső kategóriás termékeket is megtalálhatja, mint a francia Seguin, vagy a lengyel Kratki. Kínálatunkban a kétajtós, két oldalú, prizma-és négyüveges tűzterek közül is válogathat.

Megjelentek kínálatunkban, Magyarországon  a Technikal kft. által gyártott öntvény tűzterek, amik az  eladási tapasztalataink szerint rendkívüli minőségben készülnek 5-7 év garanciával. 

Helyezze kandallóját egy sík falra, két helyiség közé, egy sarokba, vagy akár a szoba közepére, biztos hogy bárhol egyedi hangulatot teremt majd otthonában.

Vízköpenyes tűztereink, melyek falvastagsága 4 mm, alacsony széntartalmuknak, prémium öntvényű ajtó és ajtókereteinknek köszönhetően valóban a legmagasabb minőséget képviselik. Ezeknek mind nyílt, mind zárt rendszerre köthető típusait megtalálja kínálatunkban.
Ha egy fatüzelésű kandallóról van szók, akkor legsarkalatosabb kérdés mindig a megfelelő kémény megléte. Ha Önnek otthonában csak egy 14x14-es kémény áll rendelkezésére, akkor az elégé behatárolja a lehetőségeket, azonban mi erre is kínálunk megoldást és megfelelő tűztérbetétet

A legoptimálisabb megoldás ha Ön még a ház, illetve a kandalló építését megelőzően ellátogat hozzánk, így biztos hogy a megfelelő kémény kerül majd beépítésre otthonába.

Kérjen árajánlatot, vagy helyszíni felmérést, ezen szolgáltatásaik ugyanis díjmentesek.

Szeged, Szolnok, Kecskemét, Debrecen, Budapest, Békéscsaba

Az építő csapat
Az építő csapat
Az építő csapat
Az építő csapat
Az építő csapat
Az építő csapat
Bcsabai Telephely
Bcsabai Telephely
Bcsabai Telephely
Bcsabai Telephely

Tekintse meg gömbparoráma fotóinkat:

kandalló és kémény bemutatószalon

kandalló és kémény bemutatószalon